Nova Textile/

Despre Noi

Suntem o companie cu capital majoritar norvegian, avand ca principal obiect de activitate productia de decoratiuni interioare textile.

Beneficiem de o experienta pozitiva in domeniul exportului, la succesul produselor executate de noi contribuind seriozitatea, profesionalismul si buna specializare a colectivului precum si dotarea tehnica avansata de care dispunem.

Colaborarea stransa cu compania Gardelo Interiortekstil, Norvegia, a permis dezvoltarea marcii " Nova Textile" , recunoscuta si apreciata drept unul dintre leaderi pe piata Norvegiei, leaderi prin calitate si design.

Acum, produsele sub marca " Nova Textile" se pot gasi si in Romania si vin sa completeze personalitatea interiorului tau.

Iti stam la dispozitie cu o gama variata de materiale textile decorative, perdele, draperii, panouri japoneze, storuri textile de interior, programe de bucatarie completate de servete si fete de masa, perne decorative.

Produsele Nova Textile pot fi achizitionate din show-room-ul nostru situat in Cluj-Napoca, str. Oasului nr 27 sau de la colaboratorii nostri din tara .

Intr-o lume a globalizarii, creativitatea si stilul este ceea ce ne diferentiaza de altii.

Alege si tu sa fii altfel. Alege " Nova Textile"