Nova Textile/Perdele si draperii - Nova Textile - Cluj Napoca/

Gardelo

Gardelo Project foloseste fire Trevira CS pentru a obtine compusi permanent ignifugati.

Tesaturile din colectia Trevira CS indeplinesc toate standardele pentru proiecte si decoratiuni interioare. Structura firului Trevira CS ofera aceasta caracteristica, deoarece nu necesita un finisaj post productie, chiar si dupa spalari si curatari multiple, aceasta isi pastreaza caracterul de tesatura ignifugata. In plus, tesaturile sunt clasificate ca fiind excelente hipoalergenice, cu un termen mare de garantie in ceea ce priveste culoarea si rezistenta la lumina.

Tesaturile de interior Gardelo Project cu fire Trevira CS sunt create pentru decorarea hotelurilor, restaurantelor, spitalelor si in sectorul maritim. Astfel, pot fi reduse incendiile si alte accidente neplacute.

Cererea pentru decorare interioara in cladiri publice sau in case/apartamente a crescut considerabil in ultimii ani, toata lumea dorind sa se simta in siguranta. Colectia de Tesaturi Gardelo Project ofera modele perfecte pentru orice scop : trendy, elegant, clasic sau rustic. Cu tesaturi pentru toate gusturile, Gardelo Project ofera o combinatie de materiale uni sau cu modele, indeale pentru interior si decorare.

Gardelo Project foloseste, pentru colectia Class 1, doar furnizori europeni. Class 1 indeplineste diferite standarde ce le atesta ca fiind ignifugate. Structura firelor de tesatura nu mai cere un finisaj post productie, chiar si dupa spalari si curatari multiple, indeplinesc standardele agentilor nostrii ( tesaturi ignifugate ). Toate materialele Class 1 Gardelo Project sunt aprobate de urmatoarele standarde : European, Francez si German.

Colectia Gardelor Project este aprobata si potrivita pentru spitale, scoli si sectorul maritim. Colectia reduce riscul de incendii si accidente periculoase. Toate tesaturile pot fi spalate pana la 60 de grade – factor important pentru spitale si institutii. Aceste tesaturi fiind rezistente la lumina si isi pastreaza culoarea pentru mult timp.

Securitatea in mediile publice este o nevoie in crestere. Prin urmare, cererea de textile ignifuge este mai importanta ca oricand. In colectia Gardelo Project am dezvoltat o colectie variata de modele si calitati. Totul, de la tesaturi model jaquard, colorate, imprimate sau alb-negru, la blackout(35 de culori).

x Ne mutăm!
Din 01.08.2019 ne găsiți la adresa:
strada București nr. 15, Cluj-Napoca, Cluj, România
Vă așteptăm la noua locație!